Ontdek de leukste liedjes op ukelele!

Ukelele les in Tilburg

Basiscursus ukelele spelen van 10 lessen

Sinds 2012 geef ik ukeleleles in Tilburg. De ukelele, een kleine vier-snarige mini-gitaar, is erg populair en het spelen ervan is eenvoudig aan te leren. Een cursus ukelele van 10 lessen is voldoende om de basis onder de knie te krijgen. Eén van de voordelen is dat je het instrument gemakkelijk overal mee naar toe kunt nemen.

Je leert allerlei liedjes die leuk zijn op de ukelele, zowel evergreens als popliedjes. Ik leer je alle basisritmes en hoe je een heel repertoire opbouwt. De kunst is aan te leren voelen welke liedjes passend klinken op een ukelele.

De ukelele is niet duur om aan te schaffen. Voor enkele tientjes heb je er al één. Als je nog geen ukelele hebt kan ik je adviseren bij de aanschaf.

Wil je weten of ukeleleles iets voor je is? Neem contact op voor meer informatie of een proefles!

Lees ook de info op de gitaarpagina want dan krijg je een nog completer beeld van de inhoud van de lessen.

ukeleleles Tilburg

Ik ging naar Henk voor ukelele lessen. Ik kreeg een heel gevarieerd aanbod aan liedjes voorgeschoteld. En als je een liedje wilt spelen dat je op you tube hebt gevonden, waarvan je de akkoorden niet kent, pluist hij dat graag voor je uit. Henk heeft ongelooflijk veel muziekkennis, en wil deze graag met je delen. Hij is altijd enthousiast en weet dingen heel goed uit te leggen. Hele fijne lessen!

Esther van Lieshout